Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Locuri de munca pentru basarabeni…

Locuri de munca pentru basarabeni in Germania

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in colaborare cu Agentia de Ocupare a Fortei de Munca din Germania si Centrul International pentru Migratie a organizat pe 21 noiembrie, a.c, o campanie de informare a cetatenilor moldoveni, care traiesc si muncesc temporar in aceasta tara.

Scopul acestei campanii de informare a fost de imbunatatire a relatiilor cu cetatenii moldoveni aflati peste hotare, de a comunica direct si de a-i informa despre situatia curenta de pe piata fortei de munca din Republica Moldova. Acestia au fost informati de asemenea, cu privire la tendintele de dezvoltare ale pietii muncii, politicile si programele de dezvoltare in domeniu si despre posibilitatile de reintegrare a celor aflati in strainatate.

Mai multe detalii despre evenimentul de la Berlin, gasiti va rog atasat. Fotografii pot fi de asemenea accesate pe site-ul proiectului „Consolidarea capacitatii Moldovei de gestionare a pietii muncii si de reintoarcere a migrantilor” la sectiunea de „fotografii” a site-ului www.legal-in.eu